Για τις κρύες νυχτες του χειμώνα...
Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και τη γεμίζουμε με νερο να τα σκεπάσει όλα ένα δύο δάχτυλα πιο πάνω.
Στην πιο χαμηλη φωτιά στο ματι η σε κουζίνα με αέριο βράζουμε σιγά σιγά για δύο ώρες περίπου με κλειστό καπακι.
Βγάζουμε το σκόρδο το κρεμμύδι κ το σέλινο απ τη σούπα. Αφήνουμε το καρότο κ την πατάτα.
Επίσης ξεκοκακαλιζουμε τα μπούτια κ το κόβουμε με τα χέρια σε πολλές λεπτές λωρίδες.
Αν έχουμε βάζουμε μακαρονάκι όπως της φωτογραφίας αλλιώς μια κούπα ρύζι κ συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να γίνει το μακαρονάκι η το ρύζι μας.
Στο τέλος προσθέτουμε όσο αλάτι θέλουμε.