Ελληνική παραδοσιακή μαγειρίτσα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Ελληνική παραδοσιακή Μαγειρίτσα όπως πρέπει να είναι. Μαμαδίστικη συνταγή πεντανόστιμη και εύκολη.

Greek traditional Mageritsa with egg and lemon. Mom's recipe, delicious and easy.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ελληνική παραδοσιακή μαγειρίτσα

Πλένουμε καλά τα άντερα και την συκωταριά  μας. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και βάζουμε την συκωταριά και τα άντερα βράζουμε για 5-10 λεπτά . Ψιλοκόβουμε την συκωταριά και τα έντερα τα πλένουμε πολύ καλά και βάζουμε λίγο ξύδι. Αφήνουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.  Σε κατσαρόλα ρίχνουμε την συκωταριά το μαρούλι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το ρύζι.. Βάζουμε νερό ίσα να φτάσει σε σημείο που θα το βλέπετε σε κατσαρόλα συμπληρώνετε νερό ενδιάμεσα αν χρειαστεί. Βράζουμε για μιάμιση ώρα σε σιγανή φωτιά. Τέλος ρίχνουμε το ρύζι βράζουμε για αλλά 15 λεπτά και αυγοκόβουμε.

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search