Παραδοσιακή νηστίσιμη Λαγάνα αφράτη & τραγανή σαν κουλούρι. Πολύ εύκολη χωρίς μίξερ μέσα σε λίγη ώρα
βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το αλάτι, την μαγιά ανακατεύουμε λιγάκι και έπειτα θα βάλουμε το ούζο το ταχίνι και τέλος το νερό ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ζυμάρι που δεν θα κολλάει πολύ στα χέρια μας. Αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκούραστη για μισή ώρα. Ανακατεύουμε το νερό με την ζάχαρη για το άλειμμα και βάζουμε αλεύρι στον πάγκο μας ρίχνουμε το ζυμάρι και το πλάθουμε λίγο να φύγει ο αέρας. Κόβουμε στην μέση διαμορφώνουμε δυο λαγάνες αλείφουμε με το νερό και την ζάχαρη πασπαλίζουμε με το σουσάμι και μόλις τελειώσουμε τις δυο σκεπάζουμε με μια πετσέτα και ανάβουμε το φούρνο μας αντιστάσεις 180-190 βαθμούς. Όταν είναι έτοιμος ο φούρνος κάνουμε δαχτυλιές στην λαγάνα για να διαχωριστεί το πάνω με το κάτω μέρος και ψήνουμε 25 λεπτά στους 180-190 αντιστάσεις.