Κουλουράκια λαδιού η πορτοκαλιού με σουσάμι. Πολύ τραγανά και πολύ εύκολα.
Βάζουμε την ζάχαρη το μπεικν την σόδα το αλάτι και την κανέλα σε ένα μπολ. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι να ενεργοποιηθεί η σόδα και έπειτα όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά (ένα -δυο λεπτά). Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά κάνουμε κουλουράκια και τα περνάμε από το σουσάμι. Ψήνουμε αντιστάσεις 180 περίπου 20-25 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.