Υπέροχο οικογενειακό φαγητό!!ροχο οιγογεινικό φαγητό!!
Απλώνουμε τα μπούτια και τα κοπανάκια στο ταψί μας και καρυκεύουμε.
Κάνουμε μασάζ με την μουστάρδα. Κάνουμε το ίδιο με τις πατάτες και τις βάζουμε επίσης στο ταψί. Περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι.
Ψήνουμε στην πιο χαμηλή σχάρα του φούρνου μας στους 200 βαθμούς για 2 1/2 ώρες. Στα μισά του ψησίματος αναποδογυρίζουμε το κοτόπουλο για να ξεροψηθεί και από κάτω.
Σερβίρουμε με σως μουστάρδας, ανακατεύοντας 2κσ μουστάρδα με 4κσ μαγιονέζα και 1 κσ γιαούρτι.