Βάζουμε την ζάχαρη ένα μέρος από το νερό την μαγιά και ένα μέρος από το αλεύρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για δέκα λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Δουλεύουμε είτε με μίξερ είτε με το χέρι για 7-10 λεπτά. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και ρίχνουμε σπορέλαιο στον πάγκο βάζουμε το μείγμα και το δουλεύουμε ένα λεπτό με το χέρι. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε αφήνουμε άλλη μισή ώρα να φουσκώσει. Το ταψί είναι 35αρι. Ψήνουμε 60 λεπτά αντιστάσεις στους 180-200 βαθμούς. Αφήνουμε να κρυώσει καλά ξεφορμάρουμε