Σε ένα μπολ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε θερμοκρασία δωμάτιου και το νερό χλιαρό ζυμώνουμε για 5 λεπτά και αφήνουμε για 20 λεπτά να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Μετα το 20λεπτο βάζουμε το ζυμάρι σε ταψί με λαδόκολλα και λίγο αλευρακι για να μην κολλήσει και του δίνουμε σχήμα λαγάνας.
Τις αλείφουμε με το ζαχαρόνερο και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Περιμένουμε για 20 λεπτά να φουσκώσει η λαγάνα μας. Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά, τις πιέζουμε με το δάχτυλο μας κάνοντας τους δαχτυλιές για να πάρουν το σχήμα της λαγάνας. και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15-20 λεπτά αντιστάσεις.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.