Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι, το μπεϊκιν και το ξύσμα. Βάζουμε 600 γρ. αλεύρι και το υπόλοιπο το βάζουμε λίγο-λίγο για να βγει μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή. Κάνουμε μικρά μπαλακια(όπως φαίνεται στη φωτογραφία), τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδοκολα. Τα ψήνουμε 20-25 λεπτά στους 160 βαθμούς. Δεν πρέπει να πάρουν χρώμα γιατί γίνονται σκληρά. Όσο είναι ακόμα χλιαρά με ένα μαχαίρι βγάζουμε σιγά τη ψύχα από μεσα(φωτο). Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Εγώ έβαλα μαρμελάδα ροδάκινο, ανακατεμένη με την ψύχα από τα μπισκότα, λίγη καρυδοψηχα τριμμένη και λίγο γάλα. Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με μερέντα. Γεμίζουμε τα μπισκότα, τα κολλάμε δύο-δύο. Σε μπολάκια βάζουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και κίτρινο και σε άλλο μπολάκι βάζουμε ζάχαρη (φωτο). Με χάρτη κουζίνα περνάμε σε μισό μπισκότο χρώμα κόκκινο και στο άλλο μισό κίτρινο. Τα περνάμε από τη ζάχαρη και αφήνουμε να στεγνόσουν καλά. Δεν θέλουν ψυγείο! Είναι πολύ ωραία και νόστιμα!
