Παγωτό σάντουιτς με φράουλα, ινδική καρύδα, σοκολάτα
Βάζουμε τα 200γρ την κρέμα μαζί με την ινδική καρύδα και αρχίζουμε να κάνουμε σαντιγί με τα υπόλοιπα 700γρ κρέμας. Σιγά σιγά ενσωματώνουμε με κυκλικές κινήσεις την ινδική καρύδα με την κρέμα και έπειτα το σιρόπι και την μαρμελάδα τέλος βάζουμε την τρούφα. Στρώνουμε ενα ένα τα μπισκότα ρίχνουμε το παγωτό και βάζουμε από πάνω άλλη μια σειρά μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο για δυο τρεις ώρες και κόβουμε τα μπισκότα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και μετα από ώρες είναι έτοιμα για σερβίρισμα