Caprice(tsioza) caramel
Παντεσπάνι
Βάζουμε τα ασπράδια και τα κάνουμε μαρέγκα σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε όλα τα αλλά υλικά εκτός το αλεύρι για δυο λεπτά τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και μετα με απαλές κινήσεις προσθέτουμε την μαρέγκα ανακατεύοντας κυκλικά μέχρι να ενσωματωθεί. Βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα και αλείφουμε με ηλιέλαιο. Ρίχνουμε την ζύμη και απλώνουμε να πάει παντού ψήνουμε αντιστάσεις 180 για 25 λεπτά το ταψί χαμηλά
Γέμιση
Θρυμματίζουμε τα Caprice και ρίχνουμε μέσα το κακάο ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά να γίνει μια ζύμη αρκετά σφιχτή
Συναρμολόγηση
Κόβουμε στην μέση το παντεσπάνι βάζουμε σε τσέρκι η ταψί το ένα μέρος και του ρίχνουμε με ένα κουτάλι το μισό από το σιρόπι. Ρίχνουμε την γέμιση με τα Caprice και έπειτα βάζουμε το δεύτερο κομμάτι παντεσπάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο σιρόπι. Ζεσταίνουμε λίγο το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το ρίχνουμε επάνω στο παντεσπάνι. Βάζουμε κατάψυξη για τρεις ώρες. Λιώνουμε σοκολάτα με το ηλιέλαιο και με ένα πινέλο θωρακίζουμε το γλυκό εξωτερικά. Αφήνουμε μερικές ώρες ψυγείο και σερβίρουμε.