Μια υπέροχη κρέμα τυριού με φρουτένιο γλάσο. Μπορούμε να βάλουμε ό,τι φρούτο μας αρέσει.
Χτυπάμε τα ασπράδια σφιχτή μαρέγκα με την ζάχαρη, βάζουμε τους κρόκους, το γάλα, το λάδι και το αλάτι συνεχίζοντας το χτύπημα. Ανακατεύουμε το αλεύρι το κακάο και το baking powder και τα ρίχνουμε στο μείγμα με τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε σε ένα ταψάκι 35*25εκ στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Για την κρέμα χτυπάμε το βούτυρο με 150 γρ άχνη και βάζουμε και το τυρί Φιλαδέλφεια. Χτυπάμε το Μορφατ με τα 100 γρ άχνη για να γίνει σαντιγί και το ανακατεύουμε με το μίγμα βούτυρο Φιλαδέλφεια. Κόβουμε το κρύο παντεσπάνι στη μέση και βάζουμε παντεσπάνι, κρέμα, παντεσπάνι, κρέμα. Τελευταία στρώση είναι κρέμα. Για το γλάσο σε μια κατσαρόλα βάζουμε 500 ml χυμό να βράσει. Ανακατεύουμε τον υπόλοιπο χυμό με το κορν φλάουρ και την ζάχαρη. Όταν βράσει ο χυμός ρίχνουμε το μίγμα κορν φλάουρ, χυμό, ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει. Αφήνουμε να κρυώσει και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για να παγώσει το γλάσο.