Εδω στη Λακωνία εχουμε μια ιστορία με αυτο το γλυκο ψωμακι,,εχει μεγαλώσει γενιές κ γενιες!
Είναι με ινες,σαν τσουρέκι, αν κανετε διπλώματα θα βγει οπως το τσουρέκι.
Σε μια λεκανη βαζω το 1,5 κιλό αλεύρι τα μυρωδικά τη ζαχαρη τη μαγια το λάδι και αρχίζω να ριχνω νερο να μαζευω τη ζυμη. Μολις εχει φτασει σε σημειο που κολλαει ρίχνω το υπόλοιπο αλεύρι, λιγο λιγο να φτιαξω μια μαλακη ζύμη,διπλωνοντας την. Ισως παρει μια χουφτα αλεύρι παραπανω, θα το δειτε στην πραξη. Αφηνουμε σε ζεστο μερος σκεπάζουμε κανα 2ωρο να φουσκωσει. Πλάθουμε κουλουρες και αφήνουμε να φουσκώσουν παλι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 3 τέταρτα με 1 ωρα περίπου.