Για την τάρτα. Προσέχουμε όλα μας τα υλικά να είναι από το ψυγείο .Τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε με γάντια μέχρι να γίνουν μια μπάλα.Δεν πρέπει να την παραζυμώσουμε γιατί θα"κορδώσει" το ζυμάρι και θα έχει άσχημη υφή. Αν δεν διαλυθεί το βούτυρο τελείως είναι ακόμα καλύτερα.Βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.Μετά την 1 ώρα αλευρώνουμε καλά τον πάγκο μας .Χωρίζουμε την ζύμη σε 2 κομμάτια (φτάνει για 2 τάρτες 28 εκ.διάμετρο). Ανοίγουμε την μυζή ζύμη σε φύλλο πάχους μισό ή 1 εκ. maximum. Τοποθετούμε το φύλλο σε καλά βουτυρωμένη φόρμα για τάρτες ,διαμέτρου 28 εκ.Πατάμε με τα δάχτυλα μας να αμουμπάει καλά στην φόρμα το φύλλο μας.Τρυπάμε την τάρτα με ένα πιρούνι πολύ καλά σε όλο το μήκος της. Βάζουμε δύο κομμάτια διαφάνεια από αυτή που δεν καίγεται (έχει κίτρινο χρώμα).Αν δεν έχουμε και μια λαδόκολλα μας κάνει την δουλειά.Τοποθετούμε επάνω στην διαφάνεια όσπρια (φασόλια,ρεβύθια ,ρύζι )για βάρος.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 190 με 200 βαθμούς για 20 λεπτά .Αφαιρούμε την διαφάνεια με τα όσπρια και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και από επάνω η ζύμη.
Για την γέμιση.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το μπέικον και το ζαμπόν.Τρίβουμε τα τυριά .Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.Μόλις η τάρτα μας ψηθεί , αραδιάζουμε τα τυριά με τα αλλαντικά μας επάνω στην τάρτα και τους περιχύνουμε τα αυγά με την κρέμα.Ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η τάρτα.
Στην τάρτα μας φυσικά μπορούμε να βάλουμε ότι γέμιση θέλουμε (σπανάκι, φέτα,απάκι κλπ.)