Λαδενια Κιμωλου η κανονικη εχει μονο ντοματα λαδι και κρεμμυδι
Βαζουμε το νερο την ζαχαρι και την μαγια ανακατευουμε και από πανω ριχνουμε το αλευρι χωρις να ανακατεψουμε τα αφηνουμε μεχρι να βγαλει φυσσαλιδες μετα ριχνουμε όλα τα αλλα υλικα και τα χτυπαμε στο μιξερ για 5 λεπτα η στο χερι. Αφηνουμε 30-40 λεπτα να φουσκωσει το ζυμαρι και μετα το περνουμε και το βαζουμε σε φαρδυ ταψι με λαδοκολα το απλωνουμε να παει παντου και ριχνουμε από πανω φετες κρεμμυδι,ντοματα, λιγη ριγανι και λαδι σταγονες να παει παντου ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο περιπου για 40 λεπτα στους 200 βαθμους
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.