Το ρυζόγαλο της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Εύκολη
Φθηνή

Ένα ρυζόγαλο πολύ προσεκτικά δοκιμασμένο, έτσι ώστε να έχει τις τέλειες αναλογίες γάλακτος και ρυζιού. Βελούδινο !

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Το ρυζόγαλο της Λίνας

Βάλτε το ρύζι να βράσει με νερό μέχρι να ψηθεί καλά.
Μόλις ψηθεί ρίξτε τη ζάχαρη και ανακατέψτε το να καραμελώσει.
Ρίξτε το γάλα και μόλις ζεσταθεί. Κρατήστε μία φλυτζάνα γάλα και αφού το ζεστάνετε διαλύστε μέσα στο κάστερ πάουντερ και ρίξτε το κι αυτό στο μίγμα που βράζει στην κατσαρόλα. 
Ρίξτε τη βανίλια και το ξυλαράκι κανέλας και ανακατέψτε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει.
Σερβίρετέ το σε μπολάκια και πασπαλίστε με κανέλα Κεϋλάνης.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.